Élelmezésvezetőt keresünk a nagyberényi konyhára
Követelmények:
Élelmezésvezető képesítés
Ha a jelentkezőnek nincs ilyen képesítése, az alábbi feltételekkel lehetséges a beiskolázás élelmezésvezető képzésre:
Érettségi ÉS az alábbi szakképesítések bármelyike:
- 510132306 Szakács szaktechnikus
- 510132302 Cukrász szaktechnikus
- 510132308 Vendégtéri szaktechnikus
- 42 5 5129 169 0 28 Vendéglátó technikus
- 52 7822 02 Vendéglátó technikus
- 54 811 01 Vendéglátás-szervező
- 52 811 01 Vendéglős
- 54 811 01 Vendéglátásszervező-vendéglős 3/11
- 54 811 01 Vendéglátásszervező
- 34 811 03 Pincér
- 34 811 04 Szakács
- 34 811 01 Cukrász
- 33 7822 01 Pincér
- 33 7826 02 Szakács
- 33 7826 01 Cukrász
- 54 3434 04 Vendéglátó menedzser
- 52 7822 02 Vendéglátó technikus
- 55 7822 01 Vendéglátó szakmenedzser
- 33 811 02 1000 00 00 Pincér
- 33 811 03 1000 00 00 Szakács
- 33 811 01 1000 00 00 Cukrász
- 42 2 5123 08 20 08 Pincér
- 42 2 5124 08 20 09 Szakács
- 42 2 5122 08 20 01 Cukrász
- 42 9 5129 09 80 12 Vendéglátó menedzser
- 42 5 3129 16 90 28 Vendéglátó technikus
- 52 811 02 0000 00 01 Vendéglős
- 52 811 02 0001 52 01 Vendéglátásszervező
- 2101 Cukrász
- 2103 Szakács
- 2102 Felszolgáló
- vendéglátás szálloda szakos közgazdász
- közgazdász turizmus-vendéglátás alapképzési szakon
- okleveles vendéglátóipari üzemgazdász
Valamint
Szakmai gyakorlat területe és időtartama: 34 811 03 Pincér, 34 811 04 Szakács, 34 811 01 Cukrász, 33 7822 01 Pincér, 33 7826 02 Szakács, 33 7826 01 Cukrász, 54 3434 04 Vendéglátó menedzser, 52 7822 02 Vendéglátó technikus, 55 7822 01 Vendéglátó szakmenedzser, 33 811 02 1000 00 00 Pincér, 33 811 03 1000 00 00 Szakács, 33 811 01 1000 00 00 Cukrász, 42 2 5123 08 20 08 Pincér, 42 2 5124 08 20 09 Szakács, 42 2 5122 08 20 01 Cukrász, 42 9 5129 09 80 12 4/11 Vendéglátó menedzser, 42 5 3129 16 90 28 Vendéglátó technikus, 52 811 02 0000 00 01 Vendéglős, 52 811 02 0001 52 01 Vendéglátásszervező, 2101 Cukrász, 2103 Szakács, 2102Felszolgáló; vendéglátás szálloda szakos közgazdász, közgazdász turizmus-vendéglátás alapképzési szakon, okleveles vendéglátóipari üzemgazdász előképzettség esetén pincér, szakács, cukrász munkakörben eltöltött összefüggő 2 év szakmai gyakorlat. A gyakorlati időbe nem számít bele: a GYED, GYES időszaka, a harminc napnál hosszabb ideig tartó fizetés nélküli szabadság időtartama, továbbá minden olyan időszak, amikor munkabér kifizetésére nem állt fenn jogosultság.
A jelentkezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.