Warning: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nagybereny/domains/nagybereny.hu/public_html/templates/siteground-j16-5/html/com_content/article/default.php on line 43
Print

Értesítjük a középfokú és felsőfokú oktatási intézményekbe járó fiatalokat és szüleiket, hogy Nagyberény Község Képviselőtestülete a 70/2016. (VII. 5.) sz. határozatával arról döntött, hogy a nagyberényi állandó lakos középiskolai tanulókat egyszeri 5000 Ft, a nagyberényi állandó lakos felsőoktatási intézmények hallgatóit egyszeri 10000 Ft összegű beiskolázási segélyben részesíti.

A segély kiutalásának feltétele az iskolalátogatási igazolás bemutatása, valamint a tanulók nappali tagozaton folytassák tanulmányaikat.

Nagyberény Község Képviselőtestülete a 69/2016. (VII. 5.) sz. határozatával arról döntött, hogy azoknak a gyerekeknek, akik a Nagyberényi Dr. Faust Miklós Ált. Isk. tanulói és nagyberényi lakcímmel rendelkeznek, valamint nem kapják ingyenesen a tankönyvet, az Önkormányzat átvállalja a tankönyvek költségét.

2016.07.21.